• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Bruce örül az egy pontnak  Steve Bruce szerint a Sunderland nem is kezdhette volna rosszabb helyen a bajnokságot az Anfieldnél, ezért különösen örül, hogy pontot szereztek tanítványai.

  Luis Suárez hamar vezetéshez juttathatta volna a Liverpoolt, de kihagyta a Kieran Richardson szabálytalanságáért befújt büntetőt. Később viszont már nem hibázott, Charlie Adam szabadrúgása után a kapuba fejelt.

  A második félidőre magukhoz tértek a Fekete Macskák, és Sebastian Larsson látványos góljával egyenlítettek is. Több gól már nem esett, így a csapatok 1-1-re végeztek egymással.

  “A lehető legnehezebb pályán kellett nekivágnunk a bajnokságnak, és nem is kezdtünk jól, az első 15-20 percben beleszólásunk sem volt a játékba” – mondta Bruce.

  “A mérkőzés eleje tehát a Liverpoolé volt, de utána mi is felvettük a ritmust, veszélyesen játszottunk, és meg is lett az eredménye. Seb remekbe szabott gólja pontot ért nekünk.”

  “Nem emlékszem rá, hogy a kapusunkat, Simon Mignolet-t túl gyakran kényszerítette volna védésre az ellenfél, ezért úgy érzem, megérdemelten szereztünk pontot az Anfielden.”

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: