• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Bruce örül az egy pontnak



    Steve Bruce szerint a Sunderland nem is kezdhette volna rosszabb helyen a bajnokságot az Anfieldnél, ezért különösen örül, hogy pontot szereztek tanítványai.

    Luis Suárez hamar vezetéshez juttathatta volna a Liverpoolt, de kihagyta a Kieran Richardson szabálytalanságáért befújt büntetőt. Később viszont már nem hibázott, Charlie Adam szabadrúgása után a kapuba fejelt.

    A második félidőre magukhoz tértek a Fekete Macskák, és Sebastian Larsson látványos góljával egyenlítettek is. Több gól már nem esett, így a csapatok 1-1-re végeztek egymással.

    “A lehető legnehezebb pályán kellett nekivágnunk a bajnokságnak, és nem is kezdtünk jól, az első 15-20 percben beleszólásunk sem volt a játékba” – mondta Bruce.

    “A mérkőzés eleje tehát a Liverpoolé volt, de utána mi is felvettük a ritmust, veszélyesen játszottunk, és meg is lett az eredménye. Seb remekbe szabott gólja pontot ért nekünk.”

    “Nem emlékszem rá, hogy a kapusunkat, Simon Mignolet-t túl gyakran kényszerítette volna védésre az ellenfél, ezért úgy érzem, megérdemelten szereztünk pontot az Anfielden.”

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: