• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Unitedet váltott Obertan



    A Newcastle United leigazolta a Manchester United francia játékosát, Gabriel Obertant, aki ötéves szerződést írt alá a St. James’ Parkban.

    A fiatal szélső két éve került a Bordeaux-tól a Vörös Ördögökhöz, de nem tudott állandó helyet kiharcolni magának az Old Traffordon.

    Mindössze 28 mérkőzésen lépett pályára, és egyetlen gólt szerzett, egy Bursaspor elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, melyet 3-0-ra megnyert a United.

    Obertan örül, hogy klubot válthatott, és reményei szerint már szombaton, az Arsenal elleni Premier League-mérkőzésen bemutatkozhat a Szarkáknál.

    “Beszéltem néhány barátommal, akik ismerik a csapatot. A Newcastle egy nagy csapat, dicső múlttal, úgy érzem, jó döntés volt ide igazolni” – kezdte a 22 esztendős játékos.

    “Nem volt különösebben nehéz döntés. Két szép évet töltöttem Manchesterben, de ott túl kemény ellenfelekkel kellett megharcolnom a csapatba kerülésért. A Newcastle kerete is erős, valószínűleg itt sem fogok minden egyes meccsen pályára lépni, de úgy érzem, ez egy új kezdet a számomra.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: