• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Spurshöz került az egykori “Ronaldinho-utód”  Sikeres próbajáték után a Tottenham Hotspur leigazolta a Barcelonánál edződött Cristian Ceballost.

  Ceballos négy éve tett szert először némi hírnévre, amikor megjelent róla egy felvétel, amin Ronaldinhóval együtt zsonglőrködött a labdával.

  Bár sokan a brazil zseni méltó utódjának kiáltották ki, a katalánok felnőtt csapatába nem sikerült bejátszania magát, és a csapat az előző idény során szerződést is bontott vele.

  Márciusban próbajátékon járt a Chelsea-nél, majd az szezon vége felé a Tottenham is meghívta magához. A fehér mezeseket sikerült meggyőznie, akik most szerződést adtak neki.

  A 18 éves tehetség, aki csatárként és támadó középpályásként is megállja a helyét, eleinte csak a londoniak ifi- és tartalékcsapatában próbálkozhat majd, a nagyok között még nem számolnak vele.

  “Cristian nagyon keményen edzett, és megmutatta, hogy nagyon tehetséges. Olyan jól dolgozott, hogy néhány edzésen a felnőtt kerettel is gyakorolhatott” – mondta a Spurs technikai igazgatója, Tim Sherwood.

  “Türelmesnek kell lennie, ha valóban eléri azt a szintet, amit elvárunk tőle, nagyszerű játékos válhat belőle.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: