• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Gervinho az Arsenalba vágyik  A Lille elnöke, Michel Seydoux szerint Gervinhót már nem lehet lebeszélni arról, hogy az Arsenalhoz igazoljon.

  Az elefántcsontparti csatárt több csapattal is szóba hozták már a nyáron, de a hírek szerint az Ágyúsoknak van a legnagyobb esélyük rá, hogy megszerezzék.

  A londoniak már fel is vették a kapcsolatot a Lille-lel, de egy ideje úgy tűnik, mintha megrekedtek volna az egyeztetése. Seydoux ennek ellenére biztos benne, hogy előbb-utóbb létrejön az üzlet.

  “Mindenki tudja, hogy Gervinho szeretne az Arsenalhoz igazolni, erről talán már lebeszélni sem lehetne. A kapcsolat már létrejött a két klub között, de ajánlatot egyelőre nem tett az Arsenal” – mondta Seydoux.

  A francia bajnok másik legkeresettebb játékosa a belga Eden Hazard, aki iránt több más csapat mellett állítólag az Ágyúsok is érdeklődnek, de őt nem hajlandó elengedni a lille-i gárda.

  “Akármekkora összeget is ajánlanak fel, ugyanaz lesz a válaszom: Eden velünk marad. Persze, erre mondják, hogy a fociban percről-percre változnak a dolgok, de mi itt a Lille-nél tartjuk a szavunkat.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: