• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Boyata szívesen átköltözne a Goodison Parkba  Édesapja elmondása szerint a Manchester City játékosa, Dedryck Boyata el tudná képzelni magát az Everton játékosként, a Boltonhoz viszont semmiképpen nem igazolna.

  A belga védő mindeddig képtelen volt állandó helyet kiharcolni magának a kék mezesek kezdőjében Roberto Mancini irányítása alatt.

  Ezen mindenképpen szeretne változtatni, előtt beszélni fog az olasz mesterrel, majd, ha ez sem segít, új csapat után néz. A hírek szerint az Everton érdeklődik iránta, aminek nagyon örül. Több helyen a Bolton Wanderersszel kapcsolatban is felmerült a neve, úgy tudni, a manchesteriek odaadnák a fehér mezeseknek Gary Cahillért cserébe, de ez a lehetőség már annyira nem tetszik neki.

  “Ha Dedryck ígéretet kap Mancinitől, hogy rendszeresen lehetőséghez jut, természetesen maradni fog” – nyilatkozta a belga védő édesapja, Bienvenu Boyata.

  “Elképzelhető, hogy felhasználják majd a fiamat a Gary Cahillért teendő ajánlat részeként, de Dedryck nem szívesen játszana a Boltonban. Az Everton is érdeklődik iránta, nos, az a csapat már sokkal jobban tetszik neki.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: