• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Boyata szívesen átköltözne a Goodison Parkba



    Édesapja elmondása szerint a Manchester City játékosa, Dedryck Boyata el tudná képzelni magát az Everton játékosként, a Boltonhoz viszont semmiképpen nem igazolna.

    A belga védő mindeddig képtelen volt állandó helyet kiharcolni magának a kék mezesek kezdőjében Roberto Mancini irányítása alatt.

    Ezen mindenképpen szeretne változtatni, előtt beszélni fog az olasz mesterrel, majd, ha ez sem segít, új csapat után néz. A hírek szerint az Everton érdeklődik iránta, aminek nagyon örül. Több helyen a Bolton Wanderersszel kapcsolatban is felmerült a neve, úgy tudni, a manchesteriek odaadnák a fehér mezeseknek Gary Cahillért cserébe, de ez a lehetőség már annyira nem tetszik neki.

    “Ha Dedryck ígéretet kap Mancinitől, hogy rendszeresen lehetőséghez jut, természetesen maradni fog” – nyilatkozta a belga védő édesapja, Bienvenu Boyata.

    “Elképzelhető, hogy felhasználják majd a fiamat a Gary Cahillért teendő ajánlat részeként, de Dedryck nem szívesen játszana a Boltonban. Az Everton is érdeklődik iránta, nos, az a csapat már sokkal jobban tetszik neki.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: