• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Árgus szemek figyelik a Spurs drukkereit  Az UEFA egy nagy tekintélynek örvendő szakembert küld a Tottenham Hotspur Real Madrid elleni meccsére, hogy megfigyelje a rasszizmussal vádolt angol szurkolókat.

  A londoni drukkerek a két csapat első meccsén, Madridban egy bántó dalocskát énekeltek Emmanuel Adebayorról, ami szerinte rasszista tartalmú is volt. Az UEFA kivizsgálta az esetet, de nem találták bűnösnek a Spurst.

  Ennyivel azonban nem zárult le az ügy, a mai találkozón a az európai szövetség alelnöke, Jacques Antenen végig a drukkereken tartja majd a szemét. Ha a rasszizmusnak a legkisebb jelét is látja, azonnal jelent, a Tottenham pedig komoly büntetésre számíthat.

  “A White Hart Lane egy nagyszerű hangulatú stadion, ha a szurkolóink együtt dolgoznak, elnyomhatják azoknak a hangját, akik ezt megpróbálják tönkretenni. A rendes szurkolókat nem kellene egy lapon emlegetni az eszetlenekkel, az UEFA-nak csak a balhésokat kellene kiszűrnie és megbüntetnie” – olvasható a londoniak közleményében.

  Forrás: Focitipp.hu
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: