• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Fletcher már a jövőt tervezgeti  Darren Fletcher tudja, a Manchester United jelenleg is tartó veretlenségi sorozata csak akkor ér valamit, ha végül bajnok lesz a csapat.

  Az angol élvonalban a a manchesteriek az egyetlenek, akik még nem kaptak ki a 2010/11-es idényben. Sokan már most azt találgatják, képesek lesznek-e leutánozni az Arsenalt, akik 2004-ben veretlenül lettek aranyérmesek.

  Fletcher jól tudja, mit sem ér a jó sorozat, ha végül nem lesz bajnok a csapat: “Nagyon nehéz veretlenül végigjátszani egy szezont, de itt a lehetőség. Nem szeretnénk kikapni, mindent megteszünk, hogy minden a jelenlegi mederben haladjon tovább.”

  “Minél tovább tart ez a jó sorozat, annál többen kezdik elhinni, hogy képesek lehetünk rá. Az sem jó azonban, ha a nem kapunk ugyan ki, de rengeteg meccset adunk döntetlenre.”

  “Semmi értelme nem lenne veretlenül teljesíteni a szezont úgy, hogy nem leszünk bajnokok. Inkább elvesztek néhány meccset és megnyerek még többet, hogy a végén a mi nyakunkba kerüljön az aranyérem.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: