• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mourinho: “Wenger a trófeákkal foglalkozzon!”



    José Mourinho szerint Arsene Wengernek azzal kellene foglalkoznia, hogy végre nyerjen valamit az Arsenallal, ahelyett, hogy az ő taktikáit kritizálja.

    A Real MAdrid portugál mestere az Ajax elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen rávette Sergio Ramost és Xabi Alonsót, hogy állíttassák ki magukat, így az egyenes kieséses szakaszban tisztalappal indulhatnak majd.

    Wenger szerint az ilyesmi megengedhetetlen és sportszerűtlen, de Mourinho a legérzékenyebb ponton vágott vissza a franciáknak: a 2005 óta tartó trófeaínséget emlegette fel.

    “Wenger jobban tenné, ha inkább az Arsenal szurkolóinak magyarázná, hogy miért nem nyert semmit a csapat 2005 óta” – mondta a korábbi Chelsea-mester.

    “Ahelyett, hogy a Real Madriddal foglalkozna, Wenger úrnak arról kellene beszélnie, hogy kaphatott ki 2-0-ra a csapata legutóbb a Bajnokok Ligájában.”

    “A játékosok fiatalságáról és tapasztalatlanságáról szóló történet egyre idejétmúltabb és unalmasabb lesz. Sagna, Clichy, Walcott, Fabregas, Song, Nasri, van Persie és Arsavin sem olyan fiatalok már, egytől-egyig kiváló játékosok, akik többet is elérhetnének.”

    Forrás: goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: