• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mourinho: “Wenger a trófeákkal foglalkozzon!”  José Mourinho szerint Arsene Wengernek azzal kellene foglalkoznia, hogy végre nyerjen valamit az Arsenallal, ahelyett, hogy az ő taktikáit kritizálja.

  A Real MAdrid portugál mestere az Ajax elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen rávette Sergio Ramost és Xabi Alonsót, hogy állíttassák ki magukat, így az egyenes kieséses szakaszban tisztalappal indulhatnak majd.

  Wenger szerint az ilyesmi megengedhetetlen és sportszerűtlen, de Mourinho a legérzékenyebb ponton vágott vissza a franciáknak: a 2005 óta tartó trófeaínséget emlegette fel.

  “Wenger jobban tenné, ha inkább az Arsenal szurkolóinak magyarázná, hogy miért nem nyert semmit a csapat 2005 óta” – mondta a korábbi Chelsea-mester.

  “Ahelyett, hogy a Real Madriddal foglalkozna, Wenger úrnak arról kellene beszélnie, hogy kaphatott ki 2-0-ra a csapata legutóbb a Bajnokok Ligájában.”

  “A játékosok fiatalságáról és tapasztalatlanságáról szóló történet egyre idejétmúltabb és unalmasabb lesz. Sagna, Clichy, Walcott, Fabregas, Song, Nasri, van Persie és Arsavin sem olyan fiatalok már, egytől-egyig kiváló játékosok, akik többet is elérhetnének.”

  Forrás: goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: