• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Egész Európa Torrest akarja  Roberto Mancini szerint minden európai nagycsapat szívesen látná Fernando Torrest, így a Manchester Citynek nem lesz könnyű dolga, ha meg akarja szerezni.

  A Liverpool spanyol támadóját már többször szóba hozták a Cityvel és egyesek azt is tudni vélik, hogy a szezon után ajánlatot is tesznek érte a világoskék mezesek. Mancini nem tett egyértelmű utalást rá, hogy valóban szeretné leigazolni a játékost, de tudja, nem ők lennének az egyetlen érdeklődők.

  „Fernando Torres egy fantasztikus játékos, egész Európa őt akarja. Számunkra most az a legfontosabb, hogy lejátsszuk a még hátralévő meccseinket, aztán elkezdhetünk azon gondolkodni, hogy mit kéne változtatni a keretünkön” – nyilatkozta az olasz szakember.

  Az Internazionaléban is megfordult menedzser tudja, hogy csapata csak akkor lesz vonzó a legjobb játékosok számára, ha bejut a Bajnokok Ligájába. Korábban például Kaká és John Terry is nemet mondott a manchesterieknek a felkínált óriási fizetés ellenére.

  „A klasszisok mind a Bajnokok Ligájában szereplő csapatokban szeretnének játszani. Jövőre szeretném megnyerni a bajnokságot a csapatommal, ehhez pedig klasszisokra lesz szükség.”

  Forrás: Daily Mail
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: