• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Meggyűlölték Mourinhót a Chelsea drukkerei?  José Mourinho úgy érzi, a Chelsea szurkolói sosem fogják megbocsátani neki, hogy az Internazionale edzőjeként kiejtette kedvenceiket a Bajnokok Ligájából.

  Az Inter 2-1-es előny tudatában utazott a Stamford Bridge-re a tegnapi BL-nyolcaddöntő-visszavágóra, ahol 1-0-ra győzött, így 3-1-es összesítéssel jutott a negyeddöntőbe.

  Sokan úgy vélték, az eredmény nagy elégtételt jelenthet Mourinho számára, akit egy sikeres időszak után végül kirúgott a Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics. A portugál szakember szerint azonban szó sincs ilyesmiről.

  “A tegnapi sikert igazi csapatként dolgozva értük el. Ez is a pályafutásom fontos győzelmei közé tartozik, de nem életem legnagyobb sikere, az még várat magára” – mondta Mourinho.

  “Nagyon elégedett vagyok a csapatom játékával, de nehéz volt ellenfélként visszatérni a Chelsea-hez, ahol a mai napig otthon érzem magam.”

  “Tegnap valaki megkérdezte, hogy akkor is különlegesnek érezném-e magam, ha veszítenék. Egy biztos, a Chelsea szurkolói már nem tartanak különlegesnek, abban sem vagyok biztos, hogy valaha megbocsátanak.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: