• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Meggyűlölték Mourinhót a Chelsea drukkerei?



    José Mourinho úgy érzi, a Chelsea szurkolói sosem fogják megbocsátani neki, hogy az Internazionale edzőjeként kiejtette kedvenceiket a Bajnokok Ligájából.

    Az Inter 2-1-es előny tudatában utazott a Stamford Bridge-re a tegnapi BL-nyolcaddöntő-visszavágóra, ahol 1-0-ra győzött, így 3-1-es összesítéssel jutott a negyeddöntőbe.

    Sokan úgy vélték, az eredmény nagy elégtételt jelenthet Mourinho számára, akit egy sikeres időszak után végül kirúgott a Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics. A portugál szakember szerint azonban szó sincs ilyesmiről.

    “A tegnapi sikert igazi csapatként dolgozva értük el. Ez is a pályafutásom fontos győzelmei közé tartozik, de nem életem legnagyobb sikere, az még várat magára” – mondta Mourinho.

    “Nagyon elégedett vagyok a csapatom játékával, de nehéz volt ellenfélként visszatérni a Chelsea-hez, ahol a mai napig otthon érzem magam.”

    “Tegnap valaki megkérdezte, hogy akkor is különlegesnek érezném-e magam, ha veszítenék. Egy biztos, a Chelsea szurkolói már nem tartanak különlegesnek, abban sem vagyok biztos, hogy valaha megbocsátanak.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: