• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mutu nem akar a Cityhez igazolni  Adrian Mutu cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint elhagyná a Fiorentinát és a Manchester Cityhez igazolna.

  Egyes értesülések szerint a román válogatott támadó neve is Roberto Mancini kívánságlistáján szerepel. Az olasz mester jól ismeri őt, hiszen a Juventusban és a Fiorentinában is látta már jó párszor játszani.

  Mutu a Chelsea játékosaként már kipróbálhatta magát Angliában, de droghasználaton kapták, ami miatt a rendőrséggel is meggyűlt a baja, végül emiatt kellett távoznia a Stamford Bridge-ről.

  A rossz emlékek ellenére nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy valamikor visszatér a Premier League-be, de egyelőre nem szeretné elhagyni a Violákat.

  “Hogy a Manchester Cityhez igazolok-e? Nem hinném” – kezdte a 31 éves játékos.

  “Jelenleg minden erőmmel arra koncentrálok, hogy minél nagyobb sikerekhez segítsem a Fiorentinát. Azt viszont elképzelhetőnek tartom, hogy valamikor a Sahtarhoz igazolok, hogy újra együtt dolgozhassak Mircea Lucescuval.”

  “Bár a Dinamo Bukarestnek megígértem, hogy a pályafutásom végén oda térek vissza. Szeretném betartani ezt az ígéretemet.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: