• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger nem hívja vissza játékosait



    Arsene Wenger nem ért egyet azokkal a menedzserekkel, akik szeretnék visszahívni játékosaikat az Afrikai Nemzetek Kupájáról.

    A togói válogatott buszát Angolában gépfegyveresek támadták meg. A merényletben hárman haltak meg, a togói elnök pedig hazarendelte hazája válogatottját.

    A Premier League több menedzsere szeretné visszahívni afrikai játékosait, de Wenger szerint erre semmi szükség. Ő biztosan nem fogja idő előtt távozásra kényszeríteni az Arsenal két futballistáját, Alex Songot és Emmanuel Ebouét.

    “Én azt mondom, nem lenne sportszerű azt mondani nekik, hogy jöjjenek vissza” – kezdte a francia szakember.

    “Nem tudom mi áll emögött, önzőség vagy az edzők valóban féltik a játékosokat. Az azonban biztos, hogy innen Angliából nem tudjuk megítélni, hogy mi a helyzet Afrikában.”

    “Ha ilyesmi egy Európa-bajnokságon történne, senki nem mondaná, hogy azonnal el akarja vinni innen a labdarúgóit. Egy válogatott torna az egy válogatott torna.”

    “Ha London valamelyik külvárosában zavargás tör ki, én semmit sem veszek észre belőle a belvárosban, de a francia barátaim azonnal hívnak, hogy jól vagyok-e. Ugyanez a helyzet a párizsi eseményekkel.”

    “Az emberek gyakran hajlamosak azt hinni, hogy valahol forradalom tört ki, ha nagyobb rendbontásról hallanak. A szervezőknek kell eldönteniük, hogy meg lehet-e rendezni a tornát vagy sem. Ki nem állhatom ezt a félős hozzáállást.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: