• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger nem hívja vissza játékosait  Arsene Wenger nem ért egyet azokkal a menedzserekkel, akik szeretnék visszahívni játékosaikat az Afrikai Nemzetek Kupájáról.

  A togói válogatott buszát Angolában gépfegyveresek támadták meg. A merényletben hárman haltak meg, a togói elnök pedig hazarendelte hazája válogatottját.

  A Premier League több menedzsere szeretné visszahívni afrikai játékosait, de Wenger szerint erre semmi szükség. Ő biztosan nem fogja idő előtt távozásra kényszeríteni az Arsenal két futballistáját, Alex Songot és Emmanuel Ebouét.

  “Én azt mondom, nem lenne sportszerű azt mondani nekik, hogy jöjjenek vissza” – kezdte a francia szakember.

  “Nem tudom mi áll emögött, önzőség vagy az edzők valóban féltik a játékosokat. Az azonban biztos, hogy innen Angliából nem tudjuk megítélni, hogy mi a helyzet Afrikában.”

  “Ha ilyesmi egy Európa-bajnokságon történne, senki nem mondaná, hogy azonnal el akarja vinni innen a labdarúgóit. Egy válogatott torna az egy válogatott torna.”

  “Ha London valamelyik külvárosában zavargás tör ki, én semmit sem veszek észre belőle a belvárosban, de a francia barátaim azonnal hívnak, hogy jól vagyok-e. Ugyanez a helyzet a párizsi eseményekkel.”

  “Az emberek gyakran hajlamosak azt hinni, hogy valahol forradalom tört ki, ha nagyobb rendbontásról hallanak. A szervezőknek kell eldönteniük, hogy meg lehet-e rendezni a tornát vagy sem. Ki nem állhatom ezt a félős hozzáállást.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: