• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Jenas célja a válogatott  Jermaine Jenas nyilatkozatában megdicsérte csapatát, a Tottenham Hotspurt és elmondta, nagyon szeretne bekerülni az angol válogatott keretébe.

  Jermaine JenasA középpályás remekül érzi magát a White Hart Lane-en, és úgy gondolja, a Spurs hamarosan Anglia egyik legjobb csapatává nőheti ki magát.

  “Elég végignézni a keretünkön, sok játékosunk van és a legtöbben stabil tagjai valamelyik válogatottnak, ez elképesztő” – mondta a korábbi Newcastle-játékos.

  “Az elnök és a menedzser okosan költekezett és a megfelelő eszközökkel kezdtek bele a csapatépítésbe. Minden jól halad, sokan úgy gondolják, már most fenyegetést jelentünk a négy élcsapatra. Én is úgy látom, hogy hamarosan a közelükbe férkőzhetünk.”

  Jenas ezután azt is elmondta, hogy szeretne végre újra bekerülni az angol válogatottba.

  “A középpálya talán az angol csapat legerősebb pontja, így oda a legnehezebb bekerülni. Ezért nagyon fontos a számomra, hogy rendszeresen lehetőséget kapjak a Tottenhamnél.”

  “Mindig is azt mondtam, hogy minden azon múlik, ki hogy játszik a klubcsapatában. Fabio Capello nem az a mester, aki nem vesz észre dolgokat, rendszeresen jár meccsekre és folyamatosan figyeli a játékosokat.”

  “Ha jól játszom a Spursben, remélhetőleg a válogatottnál is lehetőséget kapok a bizonyításra.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: