• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ferguson angol fölényt vár  A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint ismét az angol csapatok uralják majd a Bajnokok Ligáját.

  Sir Alex FergusonAz elmúlt öt évben mindig volt angol résztvevője a BL döntőjének, a legutóbbi három elődöntőnek pedig kivétel nélkül három angol résztvevője volt.

  Néhányan úgy gondolják, a szigetországi csapatok gyengébbek lettek az elmúlt évekhez képest és az idei kiírás az olyan csapatokról fog szólni, mint például a Real Madrid vagy a Barcelona.

  A Liverpool valóban nem áll túl jól a csoportjában, de Ferguson szerint ebben a szezonban is az angolok fognak uralkodni Európa első számú kupasorozatában.

  “Megint lesznek angol résztvevői az elődöntőnek. Az utóbbi hat-hét évben elhúztak a többiektől, ez az utóbbi néhány szezonban komolyabban is megmutatkozott” – mondta a skót.

  “Szerintem idén is kiemelkednek majd a mezőnyből. Persze nem szabad megfeledkezni a tavalyi győztes Barcelonáról sem, de úgy érzem, a végső győzelemért angol csapatok fognak harcolni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: