• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Cissé dühös a Sunderlandre



    Djibril Cissé hazugnak nevezte a Sunderland vezetőit, kik az utolsó pillanatokig azzal hitegették, hogy végleges szerződést kap majd.

    Djibril CisséA francia támadó a szezont kölcsönben a Fekete Macskáknál töltötte és tíz bajnoki góljával ő is hozzájárult ahhoz, hogy a piros-fehérek megőrizték élvonalbeli tagságukat.

    A korábbi Liverpool-játékos azt állítja, a sunderlandi elöljárók megígérték neki, hogy véglegesítik a szerződését, de ez mégsem történt meg.

    Cissének így vissza kellett térnie az Olympique Marseille-hez, de ott sem számítanak rá, így most minden erejével azon van, hogy új klubot találjon magának.

    “Úgy léptem pályára az utolsó meccsen, hogy biztos voltam benne, hogy utána kapok egy szerződést a csapattól” – mondta Cissé a The Guardiannak.

    “Korábban azt mondták, gy majd leülünk tárgyalni, ha biztossá válik a bentmaradásunk. Vagy hazudtak, vagy félreértettem valamit, de elég jól beszélek angolul, hogy megértsem, mi mit jelent.”

    “Dühös vagyok, mivel már januárban is próbáltam beszélni velük, de Ricky Sbragia csendre intett. Niell Quinn azt mondta, hogy várjak. Nem tudtam mit tenni, vártam a szezon utolsó napjáig csak azért, hogy azt halljam, nincs szükségük rám.”

    “Szerencsére akadnak kérőim, így biztosan nem kell sokat várnom, hogy új csapatot találjak.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: