• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Kakát nem érdekli a Chelsea  Az AC Milan középpályása, Kaká nem szeretne Carlo Ancelotti példáját követve a Chelsea-hez igazolni.

  KakáHosszan tartó találgatások után tegnap végre kiderült, valóban Carlo Anelotti lesz a Kékek új mestere. Az olasz szakember három éves szerződést írt alá a Stamford Bridge-en.

  Ezután szinte rögtön megindult a pletykafolyam a Milan játékosaival kapcsolatban. Az egyik ilyen szerint a BL-győztes mester első számú célpontja nem más, mint Kaká, akit a Real Madrid is szívesen látna.

  Egyes források szerint a londoniak napokon belül egy körülbelül 70 millió fontos ajánlatot tesznek majd a milánóiak asztalára a 2007-es aranylabdásért cserébe.

  Az üggyel kapcsolatban természetesen magát a középpályást is megkérdezték, aki mindössze ennyit válaszolt a Gazzetta dello Sportnak: “Utoljára mondom el, hogy nem szeretném elhagyni a Milant.”

  Januárban a brazil válogatott középpályás kis híján a Manchester Cityhez igazolt, de végül meggondolta magát, és megkérte a Rossonerit, hogy hátráljon ki az üzletből.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: