• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Stoke nem írja le Kitsont  A Stoke City menedzsere, Tony Pulis szerint Dave Kitsonnak bőven lesz még esélye nevet szerezni magának a Britannia Stadiumban.

  Dave KitsonA klubrekordnak számító 5,5 millió fontért leigazolt csatárnak nem sikerült jól bemutatkoznia első szezonjában, 18 meccsen kapott lehetőséget és egy gólt sem szerzett.

  Ezután a Stoke-nál úgy döntöttek, az idény végéig kölcsönben visszaküldik Kitsont korábbi csapatához, a Readinghez. A napokban fog visszatérni a Cityhez, hiszen a kék-fehérek kiestek a rájátszásból, ezzel véget ért számukra a 2008/09-es évad.

  Pulis azonban nem mond le a 29 éves támadóról, szerinte jövőre képes lesz bizonyítani a tudását.

  “Még nem beszéltem Dave-vel a Reading kiesése óta, de biztosan nagyon csalódott” – mondta a piros-fehérek mestere.

  “Hamarosan visszatér a csapatunkhoz, ahol eddig nem termett túl sok babér a számára. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy közben történt egy-két dolog a háttérben, ami nem tett jót neki.”

  “Mi továbbra is úgy gondoljuk, hogy Dave egy tehetséges játékos. Sokat segíthetne neki, ha a következő szezon elején sikerülne szereznie néhány gólt.”

  “Korábban már szerepelt a Premier League-ben és akkor jól teljesített. Sok játékossal előfordul, hogy klubváltás után nem jön ki neki a lépés.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: