• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Coppell lemondott



    Steve Coppell úgy döntött, lemond a Reading menedzseri posztjáról, miután csapata kiesett a rájátszásból a Burnleyvel szemben.

    Steve CoppellTavalyi kiesésük után a kék-fehérek szerettek volna azonnal visszajutni a Premier League-be. Nagyszerűen kezdték a szezont, így mindenki azt hitte, ez sikerülni is fog nekik, de az utóbbi három hónapban sokat romlott a formájuk.

    Végül lecsúsztak az automatikus feljutást jelentő helyekről, és az osztályozó maradt számukra az utolsó reménysugár. Az elődöntő első meccsén 1-0-s vereséget szenvedtek a Burnley otthonában. A visszavágón hazai pályán javíthattak volna, de ehelyett 2-0-ra kikaptak, ezzel biztossá vált, hogy jövőre is a másodosztályban lesznek.

    Coppell korábban nem kívánta kommentálni azokat a híreket, melyek szerint lemond, ha nem sikerül feljuttatnia csapatát az élvonalba. A tegnapi meccs után azonban valóban elhagyta a csapatot.

    “A rájátszásból való kiesésünk után úgy érzem, ez a lehető legjobb döntés számomra és a klub számára is” – mondta az 53 éves szakember.

    “Nagyon élveztem a Readingnél töltött időszakot, szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki mögöttem állt és mindenben támogatott.”

    A rájátszás döntőjét május 25-én rendezik majd a Wembley stadionban a Sheffield United és a Burnley között.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: