• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Coppell lemondott  Steve Coppell úgy döntött, lemond a Reading menedzseri posztjáról, miután csapata kiesett a rájátszásból a Burnleyvel szemben.

  Steve CoppellTavalyi kiesésük után a kék-fehérek szerettek volna azonnal visszajutni a Premier League-be. Nagyszerűen kezdték a szezont, így mindenki azt hitte, ez sikerülni is fog nekik, de az utóbbi három hónapban sokat romlott a formájuk.

  Végül lecsúsztak az automatikus feljutást jelentő helyekről, és az osztályozó maradt számukra az utolsó reménysugár. Az elődöntő első meccsén 1-0-s vereséget szenvedtek a Burnley otthonában. A visszavágón hazai pályán javíthattak volna, de ehelyett 2-0-ra kikaptak, ezzel biztossá vált, hogy jövőre is a másodosztályban lesznek.

  Coppell korábban nem kívánta kommentálni azokat a híreket, melyek szerint lemond, ha nem sikerül feljuttatnia csapatát az élvonalba. A tegnapi meccs után azonban valóban elhagyta a csapatot.

  “A rájátszásból való kiesésünk után úgy érzem, ez a lehető legjobb döntés számomra és a klub számára is” – mondta az 53 éves szakember.

  “Nagyon élveztem a Readingnél töltött időszakot, szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki mögöttem állt és mindenben támogatott.”

  A rájátszás döntőjét május 25-én rendezik majd a Wembley stadionban a Sheffield United és a Burnley között.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: