• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Jagielka vigasztalhatatlan volt  Az Everton hátvédje, Phil Jagielka elárulta, vigasztalhatatlanul sírt, mikor megtudta, hogy nem játszhat az FA Kupa döntőjében.

  Phil JagielkaJagielka szombaton, a Manchester City ellen 2-1-re evlesztett bajnokin sérült meg.

  Később a klub orvosa, Mike Rathbone elmondta, hogy a bekk szalagszakadást szenvedett, ami miatt meg is kell operálni a térdét és legjobb esetben is csak a következő szezon elején játszhat újra.

  A korábbi Sheffield United-játékos értékesítette a mindent eldöntő tizenegyest a Manchester United elleni büntetőpárbajban, így nagyon nehezen tudta feldolgozni, hogy nem lehet ott a Chelsea elleni finálén május 30-án.

  “Folyamatosan sírtam, nem tudtam mi tenni ellene” – mondta Jagielka.

  “A családommal és a barátaimmal sem szerettem volna találkozni, mert jól tudtam, hogy mi történne. Az egyik pillanatban viccelődtem volna velük, aztán kisírtam volna a szememet is.”

  “Aludni sem tudtam, így rögtön megvizsgáltattam a térdemet. A felvételen látszott, hogy csak egy hézag volt ott, ahol a térdszalagomnak kellett volna lennie.”

  “Nem lesz jó érzés a lelátóról figyelni a meccset, de nagy szerepem van abban, hogy eljutottunk idáig és tudom, hogy én is ott leszek a többiekkel, mikor a magasba emeljük a trófeát.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  F.A. Kupa

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: