• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Jagielka vigasztalhatatlan volt



    Az Everton hátvédje, Phil Jagielka elárulta, vigasztalhatatlanul sírt, mikor megtudta, hogy nem játszhat az FA Kupa döntőjében.

    Phil JagielkaJagielka szombaton, a Manchester City ellen 2-1-re evlesztett bajnokin sérült meg.

    Később a klub orvosa, Mike Rathbone elmondta, hogy a bekk szalagszakadást szenvedett, ami miatt meg is kell operálni a térdét és legjobb esetben is csak a következő szezon elején játszhat újra.

    A korábbi Sheffield United-játékos értékesítette a mindent eldöntő tizenegyest a Manchester United elleni büntetőpárbajban, így nagyon nehezen tudta feldolgozni, hogy nem lehet ott a Chelsea elleni finálén május 30-án.

    “Folyamatosan sírtam, nem tudtam mi tenni ellene” – mondta Jagielka.

    “A családommal és a barátaimmal sem szerettem volna találkozni, mert jól tudtam, hogy mi történne. Az egyik pillanatban viccelődtem volna velük, aztán kisírtam volna a szememet is.”

    “Aludni sem tudtam, így rögtön megvizsgáltattam a térdemet. A felvételen látszott, hogy csak egy hézag volt ott, ahol a térdszalagomnak kellett volna lennie.”

    “Nem lesz jó érzés a lelátóról figyelni a meccset, de nagy szerepem van abban, hogy eljutottunk idáig és tudom, hogy én is ott leszek a többiekkel, mikor a magasba emeljük a trófeát.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    F.A. Kupa

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: