• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Fabregas büntetésre számíthat  Az FA helytelen viselkedéssel vádolja az Arsenal játékosát, Cesc Fabregast, aki egy Hull City elleni meccs után bement a pályára és állítólag Brian Horton felé köpött.

  Nézeteltérés Cesc Fabregas és Craig Fagan közöttA Hull elleni FA Kupa-meccsen Fabregas sérülés miatt nem játszhatott, a lefújás után viszont ő is csatlakozott a perlekedő tömeghez és többek állítása szerint megpróbálta leköpni az ellenfél pályaedzőjét, Hortont.

  Az Ágyúsok mestere, Arsene Wenger nem ért egyet a vádakkal, de elmondta, nem fogja akadályozni, sőt, mindenben támogatja majd a vizsgálatokat.

  “Fabregast helytelen viselkedéssel vádolják. Láttam a jelentéseket és a televíziós felvételeket. Szerintem semmi sem utal arra, hogy Cesc valóban bűnös lenne” – mondta Wenger.

  “Mint mindig, most is készek avgyunk együttműködni a vizsgálatot végzőkkel. Bízom benne, hogy elég bizonyíték lesz ahhoz, hogy ejtsék a vádakat.”

  Ha vétkesnek találják, a spanyol játékos eltiltásra számíthat. A Manchester United elleni BL-elődöntőn viszont biztosan pályán lehet a középpályás, hiszen az FA-nek csak a belföldi sorozatokról van joga eltiltani játékosokat.

  “Cesc Fabregasszal és Phil Brownnal szemben is folynak vizsgálatok helytelen viselkedés miatt” – áll az FA közleményében.

  “Fabregas esetében azt vizsgáljuk, hogy miért ment be a pályára a lefújás után és, hogy valóban Craig Horton felé köpött-e. Ezek a vádak a Hull City panaszain és a videofelvételeken alapulnak.”

  “Ami Brownt illeti, vele kapcsolatban azt vizsgálják az illetékes szakemberek, hogy miért ment oda a találkozó után Mike Riley játékvezetőhöz reklamálni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  F.A. Kupa

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: