• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fabregas büntetésre számíthat



    Az FA helytelen viselkedéssel vádolja az Arsenal játékosát, Cesc Fabregast, aki egy Hull City elleni meccs után bement a pályára és állítólag Brian Horton felé köpött.

    Nézeteltérés Cesc Fabregas és Craig Fagan közöttA Hull elleni FA Kupa-meccsen Fabregas sérülés miatt nem játszhatott, a lefújás után viszont ő is csatlakozott a perlekedő tömeghez és többek állítása szerint megpróbálta leköpni az ellenfél pályaedzőjét, Hortont.

    Az Ágyúsok mestere, Arsene Wenger nem ért egyet a vádakkal, de elmondta, nem fogja akadályozni, sőt, mindenben támogatja majd a vizsgálatokat.

    “Fabregast helytelen viselkedéssel vádolják. Láttam a jelentéseket és a televíziós felvételeket. Szerintem semmi sem utal arra, hogy Cesc valóban bűnös lenne” – mondta Wenger.

    “Mint mindig, most is készek avgyunk együttműködni a vizsgálatot végzőkkel. Bízom benne, hogy elég bizonyíték lesz ahhoz, hogy ejtsék a vádakat.”

    Ha vétkesnek találják, a spanyol játékos eltiltásra számíthat. A Manchester United elleni BL-elődöntőn viszont biztosan pályán lehet a középpályás, hiszen az FA-nek csak a belföldi sorozatokról van joga eltiltani játékosokat.

    “Cesc Fabregasszal és Phil Brownnal szemben is folynak vizsgálatok helytelen viselkedés miatt” – áll az FA közleményében.

    “Fabregas esetében azt vizsgáljuk, hogy miért ment be a pályára a lefújás után és, hogy valóban Craig Horton felé köpött-e. Ezek a vádak a Hull City panaszain és a videofelvételeken alapulnak.”

    “Ami Brownt illeti, vele kapcsolatban azt vizsgálják az illetékes szakemberek, hogy miért ment oda a találkozó után Mike Riley játékvezetőhöz reklamálni.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    F.A. Kupa

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: