• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Carson szeretne ott lenni a vb-n  A West Bromwich Albion kapusa, Scott Carson elégedett idei teljesítményével és reméli, hogy 2010-ben ő is elutazhat a válogatottal Dél-Afrikába.

  Scott CarsonMinden jel arra mutat, hogy a WBA egy szezon után már megy is vissza a Championshipbe, hiszen a Premier League utolsó helyén állnak és már három hónapja nem nyertek. Carson keze több bekapott gólban is benne volt, szombaton, a Stoke City ellen is hibázott.

  A Szlovákia és Ukrajna elleni meccsekre Fabio Capello nem hívta meg az angol válogatottba, de a korábbi Liverpool-kapus bízik benne, hogy vissza tudja szerezni helyét a nemzeti csapatban és a vb-t is nevezett játékosként élheti majd meg.

  “David James helye megingathatatlan, mint a válogatott első számú kapusa, a másik két helyért viszont nagy harc folyik az ország hálóőrei között. Nem lesz könnyű bekerülni” – mondta Carson.

  “Ameddig azonban hétről hétre pályára lépek, növelem az esélyeimet. Úgy gondolom, nem védek rosszul idén, minél többször játszhatok, annál egyenletesebb teljesítményt fogok nyújtani.”

  “Capello a vb közeledtével megbízható kapusokat fog keresni, ezért mindent meg kell tennem azért, hogy a West Bromban jól szerepeljek.”

  “Ha ez sikerül, az az Albionnak is jó, nekem pedig jó esélyeim lesznek rá, hogy bekerüljek a Dél-Afrikába utazó keretbe.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: