• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Torres célja a BL-győzelem



    A Liverpool csatára, Fernando Torres a közelgő, Chelsea elleni BL-meccs előtt elmondta, egyik fő célja, hogy csapatával Európa trónjára ülhessen.

    Fernando TorresSorozatban ötödszörre sorsolták össze a Vörösöket és a Kékeket Európa legrangosabb kupasorozatában. A liverpooliaknak a bajnoki cím elhódítására is reális esélyeik vannak, de Torres számára egy BL-győzelem mindennél többet jelentene.

    A spanyol támadó, aki 2007-ben az Atlético Madridtól igazolt a Poolhoz elárulta, az Európa-bajnokság megnyerésével már megízlelte a sikert, de ez még messze nem elég neki.

    “A hazai sorozatok megnyerése is nagyon fontos, de ha elhódítod a Bajnokok Ligáját, elmondhatod magadról, hogy a tiéd Európa legjobb csapata” – mondta Torres

    “A klub már most is jó eredményekkel büszkélkedhet az európai porondon, de én is szeretnék a történelmük részesévé válni.”

    “Remek érzés volt megnyerni az Eb-t, megtapasztalhattam, hogy milyen megnyerni egy igazán nagy sorozatot és rájöttem, hogy eddig ez hiányzott a karrieremből.”

    “Az Eb után a hazafelé vezető úton megígértem magamnak, hogy a Liverpoollal is nagy dolgokat fogok nyerni és mi lehetne nagyobb, mint a BL?”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: