• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Torres célja a BL-győzelem  A Liverpool csatára, Fernando Torres a közelgő, Chelsea elleni BL-meccs előtt elmondta, egyik fő célja, hogy csapatával Európa trónjára ülhessen.

  Fernando TorresSorozatban ötödszörre sorsolták össze a Vörösöket és a Kékeket Európa legrangosabb kupasorozatában. A liverpooliaknak a bajnoki cím elhódítására is reális esélyeik vannak, de Torres számára egy BL-győzelem mindennél többet jelentene.

  A spanyol támadó, aki 2007-ben az Atlético Madridtól igazolt a Poolhoz elárulta, az Európa-bajnokság megnyerésével már megízlelte a sikert, de ez még messze nem elég neki.

  “A hazai sorozatok megnyerése is nagyon fontos, de ha elhódítod a Bajnokok Ligáját, elmondhatod magadról, hogy a tiéd Európa legjobb csapata” – mondta Torres

  “A klub már most is jó eredményekkel büszkélkedhet az európai porondon, de én is szeretnék a történelmük részesévé válni.”

  “Remek érzés volt megnyerni az Eb-t, megtapasztalhattam, hogy milyen megnyerni egy igazán nagy sorozatot és rájöttem, hogy eddig ez hiányzott a karrieremből.”

  “Az Eb után a hazafelé vezető úton megígértem magamnak, hogy a Liverpoollal is nagy dolgokat fogok nyerni és mi lehetne nagyobb, mint a BL?”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: