• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Redknapp fényes jövőt jósol Kingnek  Harry Redknapp úgy gondolja, Fabio Capellóval megnyeri a világbajnokságot az angol válogatott és a sikerből majd Ledley King is kiveszi a részét.

  Ledley KingA Tottenham védőjére Szlovákia és Ukrajna ellen is igényt tartott volna a válogatott, Redknapp akkor azonban visszahívta játékosát, mondván, térdproblémái miatt nem léphet pályára olyan sűrűn, mint egy átlagos játékos.

  A Portsmouth díszpolgárává avatott menedzser azonban cáfolja, hogy összeveszett volna Fabio Capellóval, sőt szurkol neki, hogy aranyérmet szerezzen a nemzeti csapattal Dél-Afrikában.

  “Egyáltalán nem mondtam semmi rosszat Capellóra, amiért behívta Ledley-t a válogatottba” – mondta Redknapp.

  “Senki sem tiszteli jobban Fabiót, mint én. Nagyszerű szakember, biztosan sikeres lesz a válogatott élén, sőt már most is az.”

  “Remek játékosai vannak ennek az országnak, egy ilyen szövetségi kapitánnyal pedig bármire képesek lehetünk. Semmi okom rá, hogy tiszteletlen legyek vele vagy a válogatottal szemben.

  “Nagyon szeretném látni, hogy Ledley világbajnokságot nyer. Megérdemli, hogy a keretben legyen, ha az állandó védők közül valaki megsérül, nem is lehetne jobb játékost a helyükre állítani.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: