• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Barry: “Két lábbal a földön kell maradnunk!”



    Az Aston Villa középpályása, Gareth Barry szerint az angol válogatott nem veheti félvállról az Ukrajna elleni vb-selejtezőt, hiába nyert könnyedén Szlovákia ellen.

    Gareth BarryAz utóbbi években egyre nagyobb hírnevet szerző középpályás szürke eminenciásként robotolt a szombati 4-0-s meccsen.

    A Liverpool által is csábított birminghami sztár elmondta, nagyon örül, hogy ő is tagja lehet a remek formát mutató angol nemzeti csapatnak, de figyelmeztetett mindenkit, hogy Ukrajna kemény ellenfélnek ígérkezik.

    “Ritkán emlegetik az otthoni formánkat a sportlapok, ami nem meglepő, hiszen régen játszottunk már ilyen jól a Wembley-ben” – mondta Barry.

    “A játékosok remekül játszottak és végig jól mozogtak a Szlovákia elleni meccsen. Ez az egész arról szólt, hogy növeljük az önbizalmunkat. Világklasszis játékosaink vannak, bárkit le tudunk győzni, ha jó napot fogunk ki.”

    “Nagyszerű dolog, hogy százszázalékosak vagyunk a selejtező csoportunkban, de nehéz meccsek várnak még ránk. A szerdai is ilyen lesz, ezért nem szabad levennünk a lábunkat a gázról.”

    “Teljesen más meccset várunk, mint amilyen a hétvégi volt. Ennek a találkozónak tétje lesz, mindenképpen úgy kell pályára lépnünk, hogy tiszteljük az ellenfelet.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: