• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Southgate: “Tudom kezelni a helyzetet”



    A Middlesbrough menedzsere, Gareth Southgate elmondta tudja kezelni a kialakult helyzetet és munkáját nem befolyásolja a szurkolók haragja.

    Gareth SouthgateHétvégén a Boro kikapott a Stoke City otthonában, így négy pontra került a bent maradást érő 17. helytől. A Teesside-i gárda ebben az évebn mindössze egy győzelmet aratott, ezért hatalmas fordulatra lenne szükségük, hogy jövőre is a Premier Ligában indulhassanak.

    A csapat szurkolói hangot adtak elégedetlenségüknek a Britannia Stadiumban, főként kedvenceik játékát kritizálták, de Southgate-hez is volt egy-két keresetlen szavuk. A korábbi angol válogatott védő elmondta, az ilyen dolgok egyáltalán nincsenek rá hatással.

    “Harcos típus vagyok, ezért soha nem adok fel semmit. Megértem a szurkolóink reakcióját, de jobban örülnék, ha a csapat helyett csak engem támadnának, mivel én képes vagyok elviselni a sértéseket.” – mondta Southgate.

    A mester elárulta, továbbra sem aggódik jövője miatt: “Ha az elnök úgy gondolja, hogy egy váltás jó hatással lenne a csapatra, akor úgyis megteszi ezt a lépést.”

    “Ő egy nagyon kedves, segítőkész ember, de ugyanakkor könyörtelen is tud lenni, ha üzletről van szó.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: