• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gazidis: “Mi fogunk továbbjutni”



    Az Arsenal pénzügyi igazgatója, Ivan Gazidis szerint csapatának minden esélye megvan ahhoz, hogy legyőzze a Villarrealt a BL-ben.

    Az Arsenal-játékosok örömeA ma reggeli, svájci sorsoláson az Ágyúsok a Sárga Tengeralattjárókkal kerültek össze a BL negyeddöntőjében.

    A londoniak az előző körben az AS Romát ejtették ki büntetőkkel. Gazidis szerint csapata a Villarrealt is képes lesz maga mögé utasítani és bejutni az elődöntőbe.

    Az első meccset április 7-én, az El Madrigalban rendezik majd, így az Arsenal hazai pályán várhatja majd a visszavágót.

    “Nemcsak a csapatunk képességeiben bízunk, de a karakterében is. Azt hiszem, ezt Rómában is megmutattuk, pedig nagyon nehéz dolgunk volt. Nálunk folyamatosan fiatal játékosok álltak a labda mögé a tizenegyeseknél, de nem törtek meg.” – mondta Gazidis a Sky Sportsnak.

    “Biztosan nagy kihívást fog jelenteni a Villarreal, hiszen aki idáig eljut, az nem véletlenül van itt. Már nagyon várjuk a meccseket.”

    “Sosem vesztettük el az önbizalmunkat. A játékosaink bíznak magukban, mi pedig bízunk bennük. Egy nagyon jó és fiatal keretünk van, ezért könnyen lehet, hogy ez az Arsenal éve lesz.”

    “Bebizonyítottuk, hogy remekül tudunk játszani, legyőztük már a Chelsea-t és a Manchester Unitedet is, ami azt jelenti, hogy bárkit képesek lehetünk megverni.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: