• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Owen: “Ki kellett volna hagynom a Vb-t”



    Michael Owen beszélt a Newcastle-i karrierjét megkeserítő sérülésekről és elmondta, talán jobban járt volna, ha nem vesz részt a 2006-os Vb-n.

    Michael OwenA Newcastle United csatára a németországi Vb előtt versenyt futott az idővel, hogy felépüljön lábközépcsont-töréséből és ő is segíthesse a Háromoroszlánosokat.

    Mindössze 20 percet játszott a Szarkáknál, mielőtt csatlakozott válogatottbeli csapattársaihoz az edzőtáborban. Szerinte ennek a sietségnek köszönhető, hogy a világtornán súlyos térdsérülést szenvedett és, hogy azóta is gyakran megsérül.

    “Nem lehet cáfolni azt a tényt, hogy a folyamatos sérüléseim eddig megkeserítették a Newcastle-nél töltött időmet.” – mondta a korábbi Liverpool-játékos.

    “Ez nyugtalanít, de ennek ellenére nem tartom amgam sérülékeny játékosnak, persze biztos vannak, akik most jót nevetnek ezen.”

    “Ha a Newcastle-nél elszenvedet sérüléseimet nézzük, láthatjuk, hogy minden akkor kezdődött, amikor egy Tottenham elleni meccsen Paul Robinson a lábamon landolt.”

    “Rengeteg játékosnak sérül meg a lábközépcsontja, de általában nem olyan komolyan, mint akkor az enyém. Szerintem senki másnak nem tört volna el a csontja egy ilyen hekyzetben.”

    “Ezután siettettem, erőltettem a felépülést, hogy játszhassak a Világbajnokságon, pedig egy fél meccset sem játszottam a Newcastle-ben.”

    “A sok kihagyás miatt a lábam nem bírta úgy a terhelést,ezért meg is sérültem. Nem kellett volna Németországba utaznom az angol válogatottal. Könnyű ezt mondani, de,ha visszapörgethetném az időt, ugyanúgy cselekednék, mivel egy Vb az egy Vb.”

    “Körülbelül fele annyira volt erős a lábam, mint amennyire kellett volna.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: