• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Két meccsre eltiltották Vidicet



    Két meccsre eltiltották a Manchester United szerb védőjét, Nemanja Vidicet, miután a Liverpool elleni bajnokin piros lapot kapott.

    Nemanja Vidic pirosat kapott a 'Pool ellenAz Angol Labdarúgó Szövetség (FA) a honlapján közölte a döntést, miszerint a Vörös Ördögök tizenötöse a hétvégi piros lapja miatt az elkövetkezendő két mérkőzésen nem léphet pályára.

    Vidicnek egyébként nem a Gerrard lerántása miatt jogosan megítélt kiállítása volt az egyetlen a bajnokságban ebben a szezonban, hiszen még ősszel, szintén a’ Pool ellen állították ki második sárga lapját követően, amely után ki is kellett hagynia a Chelsea elleni Stamford Bridge-en rendezett rangadót.

    A mai döntés értelmében a Szerbinátor nem lehet ott a március 21-én, a Craven Cottage-en rendezendő Fulham elleni, illetve az április 5-én, az Old Traffordon lejátszandó Aston Villa elleni bajnokin, amelynek lehet, hogy időpontja egy nappal előrébb kerül, ha a Bajnokok Ligája címvédője április 7-én érdekelt a legrangosabb európai kupasorozatban.

    Vida szombati kiállítása egyébként már a harmadik alkalom volt, hogy korábban kellett elhagynia a pályát, hiszen a Klubvilágbajnokság döntőjében is kiállították az LDU Quito ellenében.

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: