• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Két meccsre eltiltották Vidicet  Két meccsre eltiltották a Manchester United szerb védőjét, Nemanja Vidicet, miután a Liverpool elleni bajnokin piros lapot kapott.

  Nemanja Vidic pirosat kapott a 'Pool ellenAz Angol Labdarúgó Szövetség (FA) a honlapján közölte a döntést, miszerint a Vörös Ördögök tizenötöse a hétvégi piros lapja miatt az elkövetkezendő két mérkőzésen nem léphet pályára.

  Vidicnek egyébként nem a Gerrard lerántása miatt jogosan megítélt kiállítása volt az egyetlen a bajnokságban ebben a szezonban, hiszen még ősszel, szintén a’ Pool ellen állították ki második sárga lapját követően, amely után ki is kellett hagynia a Chelsea elleni Stamford Bridge-en rendezett rangadót.

  A mai döntés értelmében a Szerbinátor nem lehet ott a március 21-én, a Craven Cottage-en rendezendő Fulham elleni, illetve az április 5-én, az Old Traffordon lejátszandó Aston Villa elleni bajnokin, amelynek lehet, hogy időpontja egy nappal előrébb kerül, ha a Bajnokok Ligája címvédője április 7-én érdekelt a legrangosabb európai kupasorozatban.

  Vida szombati kiállítása egyébként már a harmadik alkalom volt, hogy korábban kellett elhagynia a pályát, hiszen a Klubvilágbajnokság döntőjében is kiállították az LDU Quito ellenében.

  Forrás: ManUtdFanatics.hu
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: