• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Redknapp szívesen látná Beckhamet  A Tottenham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp elmondta, nagyon örülne, ha kölcsönvehetné a LA Galaxy sztárját, David Beckhamet.

  David BeckhamA korábbi Manchester United-játékos jelenleg kölcsönben szerepel az olasz óriás AC Milannál.

  Szeretne Fabio Capello szemei előtt maradni, hogy nagyobb esélye legyen bekerülni az angol válogatottba a 2010-es Vb-re, ezért is próbál minél tovább Európában maradni.

  Beckham örülne, ha a 2010-es téli átigazolási időszakban kapna egy új kölcsönszerződést a milánóiaktól, de nem biztos, hogy így is lesz, mivel egyelőre Carlo Ancelotti maradására sincs garancia.

  Ajánlatoknak azonban valószínűleg nem lesz szűkében a 33 éves játékos, hiszen Redknapp már most jelezte, hogy szívesen látná őt a White Hart Lane-en.

  “Nagy csodálója vagyok Beckhamnek. Nagyszerű futballista és bárki számára jó példakép. Természetesen nagyon örülnék neki, ha lenne esélyem kölcsönvenni.” – mondta a korábbi Portsmouth-mester.

  “Jó formában van és még mindig rendkívül pontos beadásokra képes. Minden klub örülne, ha az ő játékosa lenne, jó lenne kölcsönvenni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: