• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Bougherrát nem érdekli a Newcastle



    A Rangers védője, Madjid Bougherra elmondta, nemet mondana a Newcastle Unitednek, ha nyáron megpróbálnák leigazolni.

    Madjid BougherraA Szarkák mestere, Joe Kinnear a hírek szerint januárban is megpróbálta csapatához csábítani az algériai válogatott játékost.

    A pénz szűkében lévő Rangers minden bizonnyal megválik majd néhány értékes játékosától nyáron, így Bougherra is érintve lehet.

    A korábbi Charlton-védő azonban elmondta, sokkal szívesebben maradna az Ibroxban még akkor is, ha a Newcastle-nél sokkal többet kereshetne.

    “Kétszer annyit kereshetnék a Newcastle-nél, mint itt. A Rangers nem fizet többet nekem, mint korábban a Charlton.” – mondta Bougherra.

    “Nem tartozom a csapat legjobban fizetett játékosai közé. Egyszerűen egy olyan játékos vagyok, aki az angol másodosztályból érkezett hozzájuk.”

    “Más szempontból nézve azonban egy nagyon erős csapat tagja vagyok. Jól élek a családommal és sokat lehetek együt velük. Ezért a Rangers különleges helyet foglal el a szívemben és szeretnék még legalább egy szezont eltölteni itt.”

    “Olyan csapatokat jártam meg, mint például a Gueugnon vagy a Crewe. Nem lenne logikus lépés elhagyni a Rangerst egy bent maradásért küzdő csapatért tudván, hogy jövőre a Bajnokok Ligájában vagy legrosszabb esetben az Európa Ligában játszhatnék.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: