• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Sir Alex fél a visszavonulástól



    A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson elmondta, még nem tudja, mikor fog visszavonulni, de előre retteg a nagy döntéstől.

    Sir Alex FergusonA skót szakember korábban már megpróbálta megjósolni, mikor áll fel a United kispadjáról, de visszagondolva úgy érzi, akkor nagy hibát követett el.

    Ferguson 1986 novembere óta irányítja a Vörös Ördögöket, azóta a világ egyik legsikeresebb klubjává változtatta a manchesteri alakulatot.

    A mester már tíz bajnoki címet, öt FA Kupát, három Ligakupát és két Bajnokok Ligáját nyert klubjával, de egyáltalán nem érzi úgy, hogy itt az ideje megállni.

    “Amikor 60 éves lettem feltettem magamnak a nagy kérdést. Majdnem visszavonultam.” – mondta Fergie.

    “A családommal is megvitattam a dolgot és hamar rájöttem, hogy nagy hibát követnék el. Ma már félek a visszavonulástól.”

    “Már nagyon hosszú ideje vagyok a futball világában, félek, ha kilépek, teljesen megváltozik az életem. Többé nem kérdezgetem magamtól, hogy mikor kellene abbahagyni.”

    “Három dolog bírhat rá a távozásra: az egészségi állapotom, ha már nem élvezem a munkámat vagy, ha nem érzem elég erősnek magam egy új kihívásra.”

    “Minden nyáron elgondolkozom ezen a három dolgon. Először is az orvosomat szoktam meglátogatni, mivel már négy vagy öt éve pacemakerem van.”

    “Ha egy meccshez hasonlítjuk a pályafutásomat, jelenleg a tizenegyespárbajnál tartok. A végeredmény csak rajtam múlik.”

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: