• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Higuain biztos a sikerben



    A Real Madrid középpályása, Gonzalo Higuain szerint csapata elég jó formában van ahhoz, hogy több góllal legyőzze a Liverpoolt a BL-ben szerdán.

    Gonzalo HiguainA madridiak az elmúlt négy évben kivétel nélkül a legjobb 16 között búcsúztak, de most olyan jó formában van a csapat, hogy ez a rossz széria megtörhet.

    A tegnap esti, Real Betis elleni 6-1-es siker sorozatban a csapat kilencedik győzelme volt, ráadásul a Barcelonával szembeni hátrányukat is csökkentették, mivel a katalánok meglepetésre kikaptak az Espanyoltól.

    Higuain, aki a Betis elleni meccs első gólját szerezte, már a Liverpool elleni BL-meccsre koncentrál, ahol szerinte csapatának jó esélyei vannak a győzelemre.

    “Ezután a magabiztos győzelem után a következő meccsre kell koncentrálnunk. Legközelebb a Bajnokok Ligájában fogunk szerepelni, ahol hasonlóképpen kell játszanunk.” – mondta az argentin.

    “Jó dolog, hogy sikerült csökkentenünk a hátrányunkat az éllovassal szemben, de nem szabad erre gondolnunk, csak az a fontos, hogy továbbra is győztes szériában maradjunk.”

    “Mentálisan is erősnek kell maradnunk, mert nagyon fontos meccsek következnek, elsőként szerdán, a Liverpool elleni.”

    “Az a találkozó olyan lesz, mint egy döntő, egy nagyon erős csapat ellen fogunk játszani. A Real Madrid azonban a Real Madrid, és ez mindig egy plusz lökést ad a számunkra. Bízunk benne, hogy jó eredménnyel várhatjuk majd a visszavágót.”

    “A szrukolóknak ki kell jönniük a stadionba is bíztatniuk kell minket. Biztos vagyok benne, hogy győzelemmel fogjuk meghálálni a bizalmukat.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: