• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • O’Neill: “Hiddinknek nehéz dogla lesz”



    Az Aston Villa menedzsere, Martin O’Neill szerint Guus Hiddinknek nagyon nehéz dolga lesz, ha valóban egyszerre szeretné irányítani az orosz válogatottat és a Chelsea-t.

    Guus HiddinkA holland szakember a szezon végéig elvállalta a Kékek irányítását, de közben az oroszokat is szeretné dirigálni a Vb-selejtezőkön.

    Egyes találgatások szerint elképzelhető, hogy Hiddink akár hosszabb időre is a Stamford Bridge-en marad, de O’Neill nem tudja elképzelni, hogy lehet egyszerre két ilyen fontos és nehéz feladatot elvégezni.

    “Nagyon nehéz kettős menedzsernek lenni. Szerintem ez az oka, hogy egyelőre csak rövid távra kötelezte el magát a Chelsea-nél.” – mondta O’Neill.

    “Mindent egybevéve szerintem nagyon nehéz egyszerre egy nemzeti csapatot és egy Premier Ligában szereplő gárdát irányítani.”

    “Nem hiszem, hogy a Chelsea ezt látja ideális megoldásnak. Ha ilyenkor egy mester elveszít egy vagy két meccset, egyből megvádolják, hogy nem áldoz elég időt az adott csapatra.”

    “Semmi sem lehetetlen, talán egy ilyen rövid időszakra valóban jó megoldás lehet, de három-négy évig folyamatosan ezt csinálni elképesztően nehéz lehet.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: