• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Savage bánja, hogy nem ment az Evertonhoz



    A Derby Countynál másodvirágzását élő Robbie Savage elmondta, legnagyobb tévedése az volt, mikor elutasította az Everton ajánlatát.

    Robbie SavageA veterán középpályás kiváló formába lendült Nigel Clough menedzser irányítása alatt a Pride Parkban.

    A korábbi walesi válogatott játékos már 34 éves, így valószínűleg nem fog már nagy nevű kluboknál játszani karrierje végéig.

    Savage elmondta, nem szokott bosszankodni, ha visszagondol eddigi pályafutására, mely alatt a Leicesterben, a Birminghamben és a Blackburnben is megfordult, de azt nagyon bánja, hogy nem igazolt el az Evertonhoz, pedig kétszer lehetősége is volt rá.

    “Két alkalommal is az Evertonhoz igazolhattam volna.” – mondta Savage.

    “Először azt hittem, hogy sikerülni fog az átigazolás. A Birminghammel a Newcastle ellen játszottunk, a meccs után mindenkitől elköszöntem az öltözőben.”

    “Éppen Cardiff felé autóztunk Gary Speeddel egy válogatott meccs miatt, amikor Steve Bruce felhívott, hogy mégsem megyek az Evertonhoz, mert a csapat 3 helyet 4 millió fontot kért értem. Nagyon elkeseredtem.”

    Másodszor Mark Hughes döntött úgy, hogy nem engedi el a játékost a Stolverkosokhoz.

    “Mark Hughes a példaképem, de el kellett volna engednie az Evertonhoz, Anglia egyik nagy klubjához. Ezt sajnálom a legjobban, ha visszatekintek a karrieremre.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: