• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rodallega a Wiganben



    A Wigan Athletic 4,5 millió fontért leigazolta a kolumbiai válogatott csatárt, Hugo Rodallegát. Steve Bruce biztos benne, hogy jó üzletet csinált.

    Hugo RodallegaA támadó múlt héten megkapta a munkavállalási engedélyt, majd csütörtökön Angliába utazott, hogy átessen az orvosi viszgálatokon és aláírja három és fél éves szerződését.

    Nemzetközi engedélyre is szükség lesz, mielőtt a játékos pályára léphetne új csapatában, de ez valószínűleg csak formalitás lesz, hiszen Rodallega már 21-szer lépett pályára a kolumbiai válogatottban.

    “Nagyszerű, hogy sikerült leigazolnunk.” – mondta Bruce.

    “Eltartott egy darabig, míg minden papírmunkra elrendeződött, de végre sikerült. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sikeres lesz Angliában, csakúgy, mint néhány más külöldi játékosunk.”

    “Erős, gyors, érzi a kaput és valószínűleg nem okoz majd neki gondot, hogy beilleszkedjen a fizikai adottságokra alapozó Premier Ligában.”

    “Sokszor figyeltük őt, szerintem hosszú távon a csapat nagy játékosai közt fogják majd emlegetni, rövid távon pedig élesedni fog a harc a csatárposztokért, ami szintén jót tesz a csapatnak.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: