• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rodallega a Wiganben  A Wigan Athletic 4,5 millió fontért leigazolta a kolumbiai válogatott csatárt, Hugo Rodallegát. Steve Bruce biztos benne, hogy jó üzletet csinált.

  Hugo RodallegaA támadó múlt héten megkapta a munkavállalási engedélyt, majd csütörtökön Angliába utazott, hogy átessen az orvosi viszgálatokon és aláírja három és fél éves szerződését.

  Nemzetközi engedélyre is szükség lesz, mielőtt a játékos pályára léphetne új csapatában, de ez valószínűleg csak formalitás lesz, hiszen Rodallega már 21-szer lépett pályára a kolumbiai válogatottban.

  “Nagyszerű, hogy sikerült leigazolnunk.” – mondta Bruce.

  “Eltartott egy darabig, míg minden papírmunkra elrendeződött, de végre sikerült. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sikeres lesz Angliában, csakúgy, mint néhány más külöldi játékosunk.”

  “Erős, gyors, érzi a kaput és valószínűleg nem okoz majd neki gondot, hogy beilleszkedjen a fizikai adottságokra alapozó Premier Ligában.”

  “Sokszor figyeltük őt, szerintem hosszú távon a csapat nagy játékosai közt fogják majd emlegetni, rövid távon pedig élesedni fog a harc a csatárposztokért, ami szintén jót tesz a csapatnak.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: