• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Az AIG kiszáll



    A Manchester United egyesült államokbeli főszponzora, az American International Group bejelentette, nem fogják meghosszabbítani a Vörös Ördögökkel 2010-ben lejáró szerződésüket.

    AIGA világ egyik vezető biztosítási és pénzügyi szolgáltatójának lépése egyébként teljesen érthető, hiszen az AIG tavaly csődközeli állapotba került, és csak az amerikai kormány támogatásával tudta elkerülni a vállalat összeomlását – így ősztől kezdve közvetve az USA kormánya támogatja az angol bajnokcsapatot.

    A manchesteri vezetőket nem döbbentette meg a hír, és David Gillék magabiztosak a jövőt illetően.

    “A vállalattal párhuzamosan a Manchester United is felfedte, hogy a 2010/11-es szezontól új mezszponzora lesz a klubnak,” – nyilatkozta a United szóvivője, Phil Townsend.

    “A Manchester United világszerte több óriási vállalattal is kapcsolatban áll, és eddig elegendő érdeklődést kaptunk ahhoz, hogy magabiztosak legyünk, hogy még az AIG-vel kötött évi 19 milliós szerződésünket is felülmúlhatjuk.”

    A BBC hírei szerint a United három évre szóló szerződést kötött a híres svájci óragyárral, a Hublottal, mely a 2008-as Eb-t is támogatta.

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: