• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rooney átvenné a vezetést  Wayne Rooney szeretné, ha a Manchester United a tegnapi, Chelsea elleni 3-0-ás mérkőzést követően minél előbb a tabella élére ugrana.

  Wayne RooneyRooney elárulta, hogy nagyon örül a Liverpool gólnélküli döntetlenjének, mivel így szerinte megnyílt az út, hogy végre átvegyék a bajnokságban megérdemelt helyüket a táblázat élén.

  “Lehet, hogy csak hétfőig tart a listavezető pozíciónk, de szeretnénk szombat este már a bajnokság élén nyugovóra térni” – mondta Wayne a MUTV-nek.

  “A Chelsea elleni győzelem nagyon fontos volt. Miután láttuk a Liverpool meccsét, mindenképpen előnyt kellett ebből kovácsolnunk.”

  “Ha jól végezzük a dolgunkat a következő két mérkőzésen, akkor nem lehet okunk panaszra, és szombattól nyugodtan várhatjuk a Mersey-parti derbit.”

  Rooney szerint egyébként a fővárosiak elleni mérkőzésen Nemanja Vidic gólja volt a döntő momentum, mivel a Unitedet visszavethette volna Cristiano Ronaldo érvénytelenített gólja.

  “Az első gólunk lélektanilag létfontosságú volt, hiszen előny tudatában vonulhattunk az öltözőbe, miközben a Chelsea játékosai szomorkodhattak.”

  “Tudtuk, ha a második félidőben hasonlóan teljesítünk, akkor nem tudnak velünk versenybe kerülni.”

  Forrás: ManUtdFanatics.hu
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: