• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rooney átvenné a vezetést



    Wayne Rooney szeretné, ha a Manchester United a tegnapi, Chelsea elleni 3-0-ás mérkőzést követően minél előbb a tabella élére ugrana.

    Wayne RooneyRooney elárulta, hogy nagyon örül a Liverpool gólnélküli döntetlenjének, mivel így szerinte megnyílt az út, hogy végre átvegyék a bajnokságban megérdemelt helyüket a táblázat élén.

    “Lehet, hogy csak hétfőig tart a listavezető pozíciónk, de szeretnénk szombat este már a bajnokság élén nyugovóra térni” – mondta Wayne a MUTV-nek.

    “A Chelsea elleni győzelem nagyon fontos volt. Miután láttuk a Liverpool meccsét, mindenképpen előnyt kellett ebből kovácsolnunk.”

    “Ha jól végezzük a dolgunkat a következő két mérkőzésen, akkor nem lehet okunk panaszra, és szombattól nyugodtan várhatjuk a Mersey-parti derbit.”

    Rooney szerint egyébként a fővárosiak elleni mérkőzésen Nemanja Vidic gólja volt a döntő momentum, mivel a Unitedet visszavethette volna Cristiano Ronaldo érvénytelenített gólja.

    “Az első gólunk lélektanilag létfontosságú volt, hiszen előny tudatában vonulhattunk az öltözőbe, miközben a Chelsea játékosai szomorkodhattak.”

    “Tudtuk, ha a második félidőben hasonlóan teljesítünk, akkor nem tudnak velünk versenybe kerülni.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: