• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Tevez ügynöke nem tudja, mit hoz a jövő



    Carlos Tevez ügynöke még mindig nem tudja, hogy az argentin válogatott támadó jövőre is a Manchester Unitedben játszik-e majd.

    Carlos TevezA 24 éves támadóval kapcsolatban olyan hírek jelentek meg, melyek szerint elutasította a Vörös Ördögök szerződésajánlatát, de Tevez ezt cáfolta, mondván, a United egyáltalán nem ajánlott még kontraktust neki.

    A dél-amerikai sztár két éves kölcsönszerződése nyáron jár le a manchesteriekkel, ha addig nem jutnak dűlőre, ingyen távozhatna, aminek a hírek szerint a Real Madrid nagyon örülne.

    Kia Joorabchian is megerősítete ügyfele állítását és elmondta, hogy a játékos egyáltalán nem hátráltatja a klub erőfeszítéseit, de semmi sem garantálja, hogy jövőre is az Old Traffordon marad.

    “Nagyon nehéz előre megmondani bármit is. A fociban percről percre változnak a dolgok, ezzel nem nemet akarok mondani, de sosem lehet biztosra menni.” – mondta Joorabchian.

    “A Carlosszal kapcsolatban megjelent hírek nem igazak, nem utasította el a United ajánlatát és nem kért horribilis összeget fizetásként.”

    “Szeretné, ha a szurkolók tudnák, hogy a tárgyalások még el sem kezdődtek. Hogy utasíthatott volna el valamit, ami nem is létezik?”

    “Carlos sosem panaszkodott, semmi problémája nincs Sir Alexszel, még egy kis nézeteltérés sem volt köztük.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: