• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Deco bízik a Chelsea sikerében



    A Chelsea portugál válogatott középpályása, Deco még mindig bízik benne, hogy Luiz Felipe Scolarival bajnokok lesznek a Kékek.

    Deco gólörömeA londoniak az elmúlt hetekben fontos pontokat hullajtottak el, a Liverpool három pontra eltávolodott tőlük és a Manchester United is eléjük kerülhet, ha a megnyeri két elmaradt meccsét.

    A Kékek az elmúlt évektől eltérően nem tűnek sebezhetetlennek hazai pályán, hiszen a Liverpool és az Arsenal is három ponttal távozott a Stamford Brdige-ről.

    A játékosok önbizalma azonban látszólag még mindig nagy, hiszen Deco szerint májusban a Chelsea vitrinjébe kerül a Premier Liga trófeája.

    “Tudom, hogy az utóbbi időben nem voltunk 100%-osak és több lehetőséget is elszórakoztunk, hogy az élre álljunk.” – mondta a korábbi Barelona-sztár.

    “A legfontosabb azonban, hogy a szezon végén ki lesz a tabella élén. Szerintem a mi csapatunk lesz a befutó. Scolari nem változott, ugyanaz a mester, aki a szezon elején volt.”

    “Ez egy hosszú és nagyon nehéz szezon. Hiszek benne, hogy mi leszünk a bajnokok és még többször be fogjuk bizonyítani, hogy milyen remek csapatunk van.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: