• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rooney: “Nyugodt vagyok”



    Wayne Rooney, a Manchester United támadója nem gondolja, hogy problémák lennének temperamentumával, mivel úgy érzi, mindig ura indulatainak.

    Wayne RooneyRooneyt pályán mutatott magatartása miatt eddigi karrierje során már többször érte kritika, a Stoke City elleni meccsen Abdoulaye Faye ellen elkövetett könyököse után pedig ismét megszólták a két hónapja még mindig csak 23. életévét betöltő csatárt.

    Szakemberek szerint Rooney nem mindennapi stílusának megváltoztatása rossz hatással lenne jól megszokott elszántságára és harciasságára.

    Az angol válogatott oszlopos tagja ellenben rosszallónak véli azokat a feltételezéseket, miszerint képtelen kordában tartani hirtelen felindulásból elkövetett szabálytalanságait és a fair-play szellemmel nem éppen összeegyeztethető cselekedeteit.

    A klasszis támadó véleménye szerint azonban teljes mértékben kontroll alatt tartja magatartását, és cseppet sem törődik az őt kritizáló közönséggel.

    “Nem gondolom, hogy problémák lennének a vérmérsékletemmel” – mondta Rooney a Sunday Mirror-nak.

    “Nincs szükségem arra, hogy bizonyos szituációkban elszámoljak 10-ig, mert ura vagyok önmagamnak.”

    “Előfordul, hogy valami nem sikerül a meccseken, de szeretném azt hinni, hogy mind a pályán, mind az életben nyugodt tudok maradni.”

    “Csak azok feltételezik rólam ennek az ellenkezőjét, akik megrögzötten engem szemelnek ki a kritikáikkal. De nem foglalkozom velük, nem jelentenek számomra semmit.”

    “Nem fogom ezzel a családomat és a barátaimat kellemetlen helyzetbe hozni. Ők büszkék rám, és számomra csakis ez a fontos.”

    “Azok, akik ismernek, tudják hogy alapvetően egy csendes, szerény személyiség vagyok.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: