• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Redknapp szerint Bellamy a Cityé lesz



    A Tottenham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp szerint a Manchester Citynek van a legnagyobb esélye a West Ham United csatárának, Craig Bellamynak a megszerzésére.

    Craig BellamyA Spurs korábban már tett egy 6 millió fontos ajánlatot a walesi válogatott játékosért, de a WHU elutasította azt. Redknapp elmondta, szerinte nem az ő csapata, hanem a City szerzi majd meg a csatárt.

    “Szerintem többen is ajánlatot tesznek majd a játékosért. Úgy tudni, a Mancheszer City az egyik legkomolyabb érdeklődő, de sok minden függ attól is, hogy a West Ham szeretne-e megválni a játékosától.” – mondta Redknapp.

    “Beszélni fogok az elnökkel, de ha a Man City valóban szeretné megszerezni Bellamyt, akkor nekünk nem lesz sok esélyünk mellettük. Ők megengedhetik maguknak, hogy fontmilliókat dobáljanak ki az ablakon.”

    A tegnapi, Fulham elleni bajnokin világossá vált, hogy a Spursnek új csatárra van szüksége, hiszen sem Darren Bent, sem Roman Pavlyuchenko, sem Fraizer Campbell nem volt képes tiszta helyzetet kialakítani.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: