• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Dalla Bona szívesen játszana a WHU-ban



    A Napoli középpályása, Sam Dalla Bona elmondta, nagyon szeretne a Premier Ligában játszani, ezért azonnal igent mondana, ha a West Ham United bejelentkezne érte.

    Sam Dalla BonaA középpályás nemrég elmondta a nápolyi gárda vezetőinek, hogy januárban szeretne másik csapatot keresni magának.

    Dalla Bona, aki 1999 és 2002 között a Chelsea játékosa volt, elárulta, nagyon szeretne visszatérni a Premier Ligába. A West Hammel kapcsolatos találgatásokat tovább erősíti, hogy jelenleg korábbi csapattársa, Gianfranco Zola irányítja a londoniakat.

    A 27 éves játékos mellőzöttnek érzi magát a Napolinál, ezéprt úgy érzi, új lökést adna a karrierjének, ha az Upton Parkba költözne.

    “Nagyon szeretnék visszatérni a Premier Ligába, minden játékos számára hatalmas motiváció lenne, ha ott játszhatna.” – mondta Dalla Bona.

    “A Chelsea még mindig különleges helyet foglal el a szívemben, figyelemmel követem a korábbi csapattársakat, például Frank Lampardot és John Terryt.”

    “Az akkori keretben azonban ott volt Gianfranco Zola is, örülnék, ha a West Hamnél ismét együtt dolgozhatnánk, ő egy remek ember.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: