• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Arca figyelmeztette csapattársait



    A Middlesbrough középpályása, Julio Arca azt üzente csapattársainak, ne vegyék félvállról az Arsenalt, akármit is ír a sportsajtó.

    Julio ArcaArsene Wenger csapata mostanában nem a pályán nyújtott teljesítményével tűnik ki, hiszen előbb William Gallas kritizálta a klubot, majd a szurkolók kezdték ki Emmanuel Ebouét. A londoniak ráadásul évek óta képtelenek megfelelni az elvárásoknak.

    Azt azonban elmondhatják magukról, hogy idén is továbbjutottak csoportjukból a Bajnokok Ligájában és még mindig a Premier Liga legnagyobb négy csapata között emlegetik őket.

    Arca tavaly részt vett azon a meccsen, melyen a Boro 2-1-re legyőzte az Ágyúsokat. A középpályás szeretné megismételni a sikert, de elmondta, nem szabad alábecsülni a fővárosiakat.

    “Mindig kritizálják a csapatokat, ha nem az élvárásoknak megfelelően játszik. Az az élcsapatokra fokozottan igaz, hiszen tőlük azt várják, hogy nyerjenek kupákat és minden sorozatban jól szerepeljenek, ahol elindulnak.” – mondta az argentin játékos.

    “Még mindig úgy gondolom, hogy az Arsenal a legnagyobb csapatok közé tartozik. Szép futballt játszanak és jó úton járnak. A fiataloknak is rendszeresen lehetőséget adnak a biztosításra.”

    “Egy éven belül az ilyen fiatalok minden bizonnyal milliókat fognak érni. Tudom, hogy a szurkolók trófeákra vágynak, de szerintem a mester nagyon jól teszi, hogy nagy meccseken is bizalmat szavaz a fiataloknak.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: