• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fletcher: “A City félelmetessé válhat”



    Darren Fletcher számára minden manchesteri rangadó különleges alkalom, de szerinte intenzívebb lenne a csata, ha a City is bajnokesélyes lenne.

    Az utóbbi három évtized legnagyobb részében ezek a rangadók arról szóltak, hogy a City megpróbált tisztességesen helyt állni. A trófeákért is leginkább a United volt harcban.

    Elképzelhető azonban, hogy hamarosan a kékmezesek is a különböző sorozatok esélyeseivé válnak, hiszen az Abu Dhabi United Group kifogyhatatlan kasszájának köszönhetően bárkit leigazolhatnak.

    Fletcher egyelőre nem tudja eldönteni, hogy a City valóban fel tud-e majd nőni a legnagyobbak közé, de szerinte mindenképpen kiélezettebbek lennének a városi rangadók, ha ez megtörténne.

    “A rivalizálás természetesen már hosszú évtizedek óta megvan a két csapat között, de még különlegesebbek lennének a rangadók, ha mindkét csapat trófeákért harcolna.” – mondta a skót válogatott középpályás.

    “Egyelőre még csak találgatásokról beszélhetünk. A felvásárlás túl későn történt ahhoz, hogy a City nyáron több játékost igazoljon, ezért most mindenki arra vár, hogy januárban mi fog történni.”

    “A pénz nem garantálja, hogy egy csapat a legnagyobbak közé kerüljön, de ha a City képes lesz leigazolni azokat a játékosokat, akikkel szóbahozták őket, mindenképpen bajnokesélyesként kell számolnunk velük.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: