• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lapszemle Angliából



    Az angol lapok szerint a Manchester United 8 millió fontban egyezett meg a Partizan Belgráddal Zoran Tosic leigazolását illetően, míg a Spurs Hennessey-t akarja.

    DAILY EXPRESS

    A Newcastle United menedzsere, Joe Kinnear edzői munkát ajánlott a klub legendjának, Alan Shearernek.

    A Manchester City védője, Micah Richard ma 100. alkalommal léphet pályára a kékmezeseknél, de fél, hogy előbb-utóbb távoznia kell.

    A Portsmouth menedzsere, Tony Adams szerint a fiatal francia védőben, Younes Kaboulban rejlik a klub jövője.

    DAILY MAIL

    A Manchester United 8 millió fontos vételárban egyezett meg a Partizan Belgráddal a szerb sztárt, Zoran Tosicot illetően.

    A Queens Park Rangers egyik meg nem nevezett bennfentese szerint a klubnál mindenki utálja a tulajdonost, a Forma 1-ből jól ismert Flavio Briatorét.

    Úgy tudni, a Wolverhampton Wanderers kapusa, Wayne Hennessey lesz a Tottenham Hotspur első számú célpontja az átigazolási időszakban.

    Dwight Yorke-nak minden bizonnyal távoznia kell a Sunderlandtől januárban.

    THE SUN

    Arsene Wenger maga sem bízik benne, hogy az Arsenal idén megnyerheti a bajnokságot.

    A Bolton Wanderers menedzsere, Gary Megson szerint a gólínséggel küzdő Johan Elmandernek a klub korábbi játékosáról, Nicolas Anelkáról kellenne példát vennie.

    A Juventus menedzsere, Claudio Ranieri cáfolta azokat a híreket, melyek szerint a Manchester City ajánlatot tett volna Gianluigi Buffonért.

    A Liverpool középpályása, Xabi Alonso figyelmeztette a bajnoki riválisokat, csapata készen áll, hogy akár csúnya játékkal is megnyerje a bajnokságot.

    A Hull City mestere, Phil Brown biztos benne, hogy több Premier Ligás csapat is bejelentkezik majd a Tigrisek kapusáért, Boaz Myhillért.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: