• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Robinson: “Nem kaptam elég támogatást”



    A Blackburn Rovers kapusa, Paul Robinson elmondta, nem kapott elég támogatást a Tottenham Hotspurnél töltött évei végén.

    A Rovers kapusa, aki vasárnap egykorei klubja ellen védhet, Juande Ramost tette felelőssé abban, hogy szinte teljesen elvesztete az önbizalmát és arról is beszélt, hogy a londoniak Harry Redknapp képességeinek köszönhetik, hogy javult a helyzetük.

    “Négy évet töltöttem el a White Hart Lane-en és ebből három és fél az eddigi karrierem legboldogabb időszaka volt.” – mondta Robinson.

    “A vége felé nehéz időszakot éltem át, nagyon nehezet. Alig kaptam játéklehetőséget, pedig nagyon szerettem volna játszani, nem bíztam a saját képességeimben. Ilyenkor az embernek szüksége van a körülötte lévők támogatására.”

    “Arra lett volna szükségem, hogy a menedzser és a többi edző bízzon bennem, de nem kaptam meg.”

    “Az önbizalom játssza a legnagyobb szerepet a kapusok karrierjében. Ha nem bízol magadban, nem lépsz ki a labdákért, amikor kellene és mindig megpróbálod a legbiztonságosabb megoldást választani.”

    “Ramos kirúgása jót tett a Tottenhamnek és nekem is jót tett, hogy eljöttem. Ha ott lettem volna a rettenetes szezonkezdésnél, még rosszabb helyzetbe kerültem volna.”

    “Mostanra ismét élvezem a játékot és a teljesítményem is egyre inkább javul. A menedzser nagyszerűen viselkedett velem, mindenben segített, amiben csak lehetett.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: