• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Distint zavarják a Pompey a gondjai



    A Portsmouth védője, Sylvain Distin elmondta, komolyan megfontolja, hogy a klubnál marad-e, mivel aggasztja, hogy az anyagi gondok nem enyhülnek.

    A francia bekk is szemtanúja volt annak, hogy Harry Redknapp elhagyta a gárdát. Helyére Tony Adamset nevezték ki, de a klub jövője még mindig bizonytalan.

    A jelenlegi tulajdonos, Alexandre Gaydamak a jelek szerint szeretné eladni a Pompey-t. A legkomolyabb érdeklődőnek egy dél-afrikai üzleti csoport tűnik. Distin szerint csapata nincs jó helyzetben.

    “Nem fogok hazudni. Amikor úgy döntöttem, hogy a Portsmouth-hoz igazolok, a klubnak volt egy konkrét terve, de, hogy őszinte legyek, most nem tudom, hogy mire készülnek.” – mondta Distin.

    “Minden nap arra gondolunk, hogy mi fog történni, ki fog maradni, ki fog menni. Szerintem ez akkor is így lesz, ha megkezdődik az átigazolási időszak.”

    “Amikor ide jöttem, nem csak néhány évig szerettem volna maradni. Majd januérban látni fogom, hogy kiket igazolunk és kiket adunk el, akkor egy tisztább kép lesz előttem.”

    “Minden nap azt olvasom, hogy a csapatnak pénzügyi gondjai vannak. Játékosként nem tudjuk befolyásolni az átigazolásokat és azt, hogy a tulajdonos szeretné-e eladni a klubot vagy sem. Ha jó helyre kerülünk a tabellán, talán meggondolja magát.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    1 hozzászólásunk van

    1. Ayreon:  2008 november, 13 22:20

      Engem is…

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: