• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Drogba nem akar távozni  Didier Drogba elmondta, szeretne a Chelsea játékosa maradni, bár a tavalyi szezonban még inkább a távozás gondolata foglalkoztatta.

  Az elefántcsontparti támadó nem örült, hogy Jose Mourinhónak távoznia kellett az előző szezon elején és az is megforult a fejében, hogy máshol próbál szerencsét.

  Saját elmondása szerint Luiz Felipe Scolari érkezése óta ismét otthon érzi magát a Kékeknél és reméli, ezentúl mindél több játéklehetőséget kap.

  Egyelőre még nem tárgyalt a londoniakkal egy új szerződést illetően, de örülne neki, ha még hosszú ideig maradhatna a Stamford Bridge-en.

  “A Bajnokok Ligája döntője előtt döntöttem úgy, hogy a Chelsea játékosa szeretnék maradni. A klub és a szurkolók is azt mutatták, amit látni akartam.” – mondta Drogba.

  “Igen, volt olyan időszak, hogy távozni akartam. Ezt korábban szóvá is tettem, de az embernek joga van változtatni a véleményén vagy nem?”

  “A Chelsea szeretne 2010-ig megtartani? Egyelőre csak az egészségi állapotomra akarok figyelni és arra, hogy ismét csúcsformában legyek, utána eshet szó a hosszabbításról.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: