• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Drogba nem akar távozni



    Didier Drogba elmondta, szeretne a Chelsea játékosa maradni, bár a tavalyi szezonban még inkább a távozás gondolata foglalkoztatta.

    Az elefántcsontparti támadó nem örült, hogy Jose Mourinhónak távoznia kellett az előző szezon elején és az is megforult a fejében, hogy máshol próbál szerencsét.

    Saját elmondása szerint Luiz Felipe Scolari érkezése óta ismét otthon érzi magát a Kékeknél és reméli, ezentúl mindél több játéklehetőséget kap.

    Egyelőre még nem tárgyalt a londoniakkal egy új szerződést illetően, de örülne neki, ha még hosszú ideig maradhatna a Stamford Bridge-en.

    “A Bajnokok Ligája döntője előtt döntöttem úgy, hogy a Chelsea játékosa szeretnék maradni. A klub és a szurkolók is azt mutatták, amit látni akartam.” – mondta Drogba.

    “Igen, volt olyan időszak, hogy távozni akartam. Ezt korábban szóvá is tettem, de az embernek joga van változtatni a véleményén vagy nem?”

    “A Chelsea szeretne 2010-ig megtartani? Egyelőre csak az egészségi állapotomra akarok figyelni és arra, hogy ismét csúcsformában legyek, utána eshet szó a hosszabbításról.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: