• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Spurs új stadiont építtet



    A Totenham Hotspur elnöke, Daniel Levy elmondta, hogy a csapat egy új, 60 000 férőhelyes stadion építését tervezi.

    Miután a Spurs pénzügyei jól alakultak, a londoni csapat úgy döntött újabb részleteket tesz közzé a Northumberland Development Projectről, mely magában foglalja szórakoztatóközpontok, lakóházak és az új stadion építését.

    “A terveken már szerepel az építési terület, így annyi elárulhatok, hogy az új stadionunk északra lesz a mostanitól.” – mondta Levy.

    Az elnök arról is beszélt, hogy a létesítmény nevét nem a klub fogja megválasztani, mivel a kiadások miatt el kell adniuk a névadás jogát az egyik szponzornak.

    “Sajnos ez hozzá tartozik a modern üzleti világhoz. A névbe nem lesz beleszólásunk. Új stadionunk lesz, de azt nem White Hart Lane-nek fogják hívni. Néhány dolgot fel kell adni a fejlődés érdekében.”

    A Tottenham vezetősége azért döntött egy új stadion építése mellett, mivel több mint 22 000 szurkoló vár szezonbérletre.

    “Mivel 22 000-nél is többen vannak várólistán és a szurkolói klubban is több mint 70 000-en vannak, világos volt már egy ideje, hogy hamarosan váltanunk kell.”

    “Sok időt töltöttünk a lehetőségeink felmérésével, mivel a szurkolók is azt szerették volna, ha Tottenhamben maradunk. Ezért választottuk a Northumberland Develpoment Projectet, melynek keretében épül egy világszínvonalú, 60 000 fős stadion.”

    A végleges tervek az előzetes becslések szerint csak 2009-re készülnek el.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: