• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Heskey nem sieti el a döntést  A Wigan Athletic csatára, Emile Heskey még nem döntött a jövőjéről, de elmondta, nagyon szépen fejlődő klubnak tartja a Laticset.

  Heskey szerződése idén nyáron lejár a JJB Stadiumban és reke formája miatt több, nagyobb nevű klubbal is szóbahozták.

  Talán a Liverpool, a Tottenham Hotspur és az Aston Villa a három legnagyobb klub az érdeklődők közül.

  A Wigan mestere, Steve Bruce szeretné mihamarabb meghosszabbítani a 30 éves játékos szerződését, de ő csak a szezon végén szeretne dönteni.

  “Mindenki tudja, hogy a szerződésem a szezon végén lájár, de az igazság az, hogy még nem döntöttem el, mit is akarok.” – mondta az angol válogatott csatár.

  “Ki tudja, lehet, hogy nyáron leülünk tárgyalni és rendeződik minden a jövőm körül. Majd meglátjuk. Most csak annyit mondhatok, hogy egy nagyon szépen fejlődő klub tagja vagyok.”

  “Az elnök nagyon ambiciózus, mindent tud a futballról és a játékosokról, ami nagyon sokat segít nekünk. Fantasztikus, amit eddig elért a klubbal. Nagyon jól érzem magam itt.”

  “Tudom, hogy rengeteg történek kering rólam, de egyelőre a Wigan játékosa vagyok, ezért 100%-ot kell nyújtanom a csapatért és a szurkolókért. Ha nem ezt tenném, tiszteletlennek érezném magam.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: